Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، به دلیل شیوع کرونا مسابقات انفرادی شطرنج قهرمانی آسیا از ۳۱ اردیبهشت با میزبانی مجازی امارات به صورت هایبریدی برگزار می شود.

شطرنج هایبریدی راهکار فدراسیون جهانی بوده تا شطرنج بازان از فضای مسابقات دور نمانند. در این روش بازیکنان با حضور فیزیکی داوران و تحت کنترل دوربین ها به صورت آنلاین مسابقات خود را جلو می برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این رقابت ها پرهام مقصودلو نفر اول شطرنج ایران، محمد امین طباطبایی، آرین غلامی، احسان  قائم مقامی و دیگر شطرنج بازان برتر ایران حضور دارند.

روز گذشته با قطع ناگهانی برق در تهران، شطرنج بازان به مشکل خوردند. شادی پریدر که به عنوان برگزار کننده در این رقابت ها حضور دارد از وزیر نیرو درخواست کرد که برق فدراسیون شطرنج را در ۱۰ روز آینده قطع نکنند! 

او در این باره نوشت: وزیر محترم نیرو، امروز اسطوره ها و قهرمانان رشته شطرنج در مهمترین مسابقه سال، قهرمانی بزرگسالان آسیا که سهمیه جهانی را باید کسب کنند، حضور دارند که مسابقات آنلاین برگزار می شود اما به دلیل قطعی برق رقابت های خود را از دست دادند و شکست خوردند. این بچه ها خیلی حیا دارند. شطرنج بازان مظلومانه و با چشمان گریان بدون هیچ اعتراضی به محل هتل خود رفتند. طفلکی ها عادت کرده اند به بیخیالی مسئولان. بخاطر آبروی کشور در این مسابقات، لطفا در این ۱۰ روز برق فدراسیون شطرنج را قطع نکنید!

پرهام مقصودلو نفر اول شطرنج ایران و بخت نخست قهرمانی این رقابت ها در بازی غیر منتظره به دلیل قطعی برق از حریف مغولستانی شکست خورد. این شکست درحالی اتفاق افتاد که مقصولو با ریتینگ ۲۶۹۸ مقابل حریف خود با ریتینگ ۲۴۱۹ قرار گرفته بود.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: شطرنج پریدر برق شطرنج بازان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۹۴۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شگفتی بزرگ: سه قهرمان آسیا حذف شدند

به گزارش "ورزش سه"، جدال تیم‌های آسیایی برای کسب سهمیه المپیک در شرایطی به پایان خود نزدیک می‌شود که تیم‌های پر امیدی مانند قطر میزبان مسابقات نهایی، عربستان، کره جنوبی و البته ایران جایی در میان صعود کنندگان المپیک نخواهند داشت.

در حال حاضر دو تیم ازبکستان و ژاپن صعود خود را به المپیک پاریس قطعی کرده و تیم سوم از میان برنده عراق و اندونزی در بازی پلی آف با گینه انتخاب خواهد شد؛ دو کشور آسیایی که حضورشان در این مرحله تا حد زیادی تعجب برانگیز است. 

نکته مهم صعود ازبک‌ها به فینال آسیاست که آنها مزد سرمایه‌گذاری چندین ساله و برگزاری مسابقات در رده‌های سنی را خیلی زود دریافت کردند و با تیم پر امیدی که ایران را در دور نخست رقابت‌ها حذف کرد، موفق به صعود به المپیک شدند؛ در حالی که شاید کسب میزبانی از سوی ایران در این تورنمنت می‌توانست سرنوشت کاملا متفاوتی را برای نسل بااستعداد امید‌های ایران با مربیگری رضا عنایتی رقم بزند اما همان‌طور که در ذهن دارید، ایران تنها به دلیل کارت زرد‌های بیشتر از حضور در دور نهایی رقابت‌ها بازماند و این در حالی است که شاید با گذشت زمان و پخته‌تر شدن و بازی‌های بیشتر تیم المپیک، ما می‌توانستیم یکی از صعودکنندگان به المپیک پاریس ۲۰۲۴ باشیم و یک طلسم طولانی را بشکنیم.

ازبکستان در مرحله گروهی این مسابقات با شکست دادن ویتنام، کویت و مالزی به عنوان صدرنشین راهی مرحله حذفی شد و در مرحله حذفی با شکست دادن عربستان و اندونزی اکنون به عنوان فینالیست این دوره مسابقات به مصاف ژاپن خواهند رفت. از نکات حائز اهمیت درباره صعود شاگردان تیمور کاپادزه این است که این تیم در هیچکدام از این بازی‌ها گلی دریافت نکرده و از نظر تهاجمی نیز بهترین آمار را دارد که البته این آمار در دوره گذشته نیز تکرار شد و ازبکستان علی‌رغم صعود مقتدرانه به فینال این تورنمنت، مقابل عربستان در خاک خود شکست خورد.

ژاپن هم با حضور گو ویوا، سرمربی سابق کاشیما که با شکست دادن پرسپولیس قهرمان لیگ قهرمانان آسیا شد، در گروه مرگ مسابقات نتایج قابل توجهی کسب کرد. سامورایی‌ها ابتدا چین و امارات را شکست دادند اما کره جنوبی با نتیجه ۱ بر صفر در مرحله گروهی آنها را شکست داد تا این تیم به عنوان دوم گروه مقابل قطر میزبان مسابقات قرار بگیرند. آنها در تقابل قطر روز سختی داشتند و در شرایطی که ۲ بر صفر از آنها جلو بودند، ۲ گل دریافت کردند اما در وقت‌های اضافه موفق شدند به پیروزی ۴ بر ۲ دست یابند و به مسیرشان در نیمه نهایی ادامه دهند. آنها مقابل عراق چندان به دردسر نیفتادند و موفق شدند این تیم را هم با یک پیروزی مقتدرانه شکست دهند و حالا برای دومین بار از سال ۲۰۱۶ در فینال مسابقات حضور خواهند داشت.

البته همان‌طور که مشخص است اصلی‌ترین شگفتی این مسابقات حضور اندونزی در نیمه نهایی این رقابت‌هاست. اندونزی با حضور سرمربی کره‌ای تیمشان در آغاز مرحله گروهی با شکست برابر قطر به دردسر افتادند، اما با تیمی که سابقه حضور در سطح بزرگسالان را داشتند به این تورنمنت بازگشتند. آنها دو پیروزی شیرین را مقابل استرالیا و اردن جشن گرفتند اما کره جنوبی به عنوان یکی از مدعیان اصلی و قهرمان بازی‌های آسیایی مقابل این تیم شب عجیبی را تجربه کرد. اندونزی در همان نیمه نخست از کره‌ای‌ها با دو گل پیش افتادند اما در نیمه دوم کره جنوبی به بازی برگشت تا قرمزپوشان اندونزی به پایان مسیرشان برسند اما مقاومت آنها بازی را به ضربات پنالتی کشاند که در نهایت موفق شدند با پیروزی ۱۱ بر ۱۰ به نیمه نهایی برسند. ماجراجویی شگفت انگیزانه اندونزی در مسابقه پیش از فینال خاتمه پیدا کرد و با قبول شکست مقابل ازبکستان راهی دیدار رده بندی شده‌اند که پیروزی در تقابل با عراق می‌تواند یک اتفاق شگرف در فوتبال این کشور باشد.

البته وضعیت عراق برای این دیدار بهتر ارزیابی می‌شود؛ آنها با تیمی متشکل از منتظر محمد ستاره عراقی مس رفسنجان، علی جاسم پدیده عراقی فوتبال آسیا و رومان دولاشی هافبک جوان شاغل در شالکه آلمان از مدعیان قهرمانی محسوب می‌شدند اما مسیر رویایی آنها با شکست مقابل ژاپن به رده‌بندی کشیده شده است.

در این تورنمنت از قطر که دو دوره متوالی در سطح بزرگسالان قهرمان آسیا شده انتظارات زیادی وجود داشت، اما میزبان مسابقات با توجه به شرایط به وجود آمده در تقابل با ژاپن خیلی زودتر نخستین مرحله حذفی حذف شد.

فوتبال آسیا در المپیک سهمیه ۲+۱ دارد که با حضور ازبکستان و ژاپن در فینال، تکلیف دو سهمیه اصلی مشخص شده اما سهمیه پلی آف از مسیر متفاوتی به دست می‌آید. برنده تقابل دو تیم اندونزی و عراق پس از انجام بازی خود در تاریخ ۱۳ اردیبهشت ماه، باید خودش را آماده کند تا در خرداد ماه به مصاف گینه نماینده آفریقا بروند.

لازم به ذکر است فینال آسیا قرار است روز جمعه 14 اردیبهشت ماه در دوحه قطر با قضاوت موعود بنیاد‌ی‌فر داور بین المللی فوتبال کشورمان بین دو تیم ازبکستان و ژاپن برگزار شود و پیروزی در این بازی با دومین قهرمانی این دو تیم همراه خواهد شد.

دیگر خبرها

  • تداوم شکست بوکسورهای ایرانی در مسابقات قهرمانی امید و جوانان آسیا
  • سه نماینده امید بوکس ایران از قهرمانی آسیا حذف شدند
  • روز ناکامی بوکسورهای جوان ایران در قهرمانی آسیا
  • شگفتی بزرگ: سه قهرمان آسیا حذف شدند
  • درخشش بوکسور مراغه‌ای در مسابقات آسیایی
  • مسابقات بوکس قهرمانی جوانان آسیا/ محشری دومین نشان ایران را قطعی کرد
  • میزبانی یزدی‌ها برای باشگاه‌های آسیا قطعی شد
  •  میزبانی یزدی‌ها برای باشگاه‌های مردان آسیا قطعی شد
  • بوکس امید‌ها و جوانان آسیا؛ محشری دومین نشان ایران را قطعی کرد
  • درخشش شطرنج باز خوزستان در مسابقات شهر‌های آسیا