Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس هیات شطرنج خراسان رضوی از برگزاری بیش از ۳هزار دوره مسابقه آنلاین شطرنج در سال گذشته خبرداد

به گزارش خبرگزاری برنا از مشهد، علیرضا پاشانجاتی در خصوص وضعیت هیات شطرنج خراسان رضوی اظهار کرد: جام فردوسی را هر ساله در تقویم مسابقات داریم. به دلیل همزمانی با امتحانات دانش‌آموزان معمولا جام فردوسی را در اسفندماه برگزار می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این جام در اسفند ۹۹ در رشته استاندارد با حضور شرکت‌کنندگان بین‌المللی و در رشته‌های سریع و برق‌آسا با حضور شرکت‌کنندگان ایرانی برگزار شد.وی افزود: از ابتداء سال جاری برنامه‌های مختلفی از قبیل کارگاه‌های آموزشی ویژه فرهنگیان، مسابقات فرهنگیان خراسان رضوی، مسابقات روز جهانی کارگر، روز جهانی بیماران خاص، جام رمضان و عید فطر را به صورت آنلاین برگزار کرده‌ایم. یکی دیگر از کارهای شاخص هیات شطرنج خراسان رضوی به غیر از برگزاری ۲۰۰ دوره مسابقه آنلاین در سال ۱۴۰۰، برگزاری جلسات ماهیانه با روسای هیات‌های شهرستانی است که بازخوردهای خوبی برای هیات استان داشته است.

رییس هیات شطرنج خراسان رضوی در خصوص برگزاری مسابقات هیات در سال ۹۹، گفت: هیات شطرنج خراسان رضوی در سال ۹۹ بیش از ۳۰۰۰ دوره مسابقات آنلاین برگزار کرده است. البته در این آمار، مسابقات شهرستان‌ها هم محاسبه شده است. هیات شطرنج تربت جام در سال گذشته بیش از ۷۰ دوره و هیات شطرنج کاشمر بیش از ۲۰۰ دوره مسابقات آنلاین برگزار کرده‌اند. خراسان رضوی در سال گذشته به تنهایی ۱۳ دوره مسابقه ریتد یا آزاد کشوری برگزار کرده در حالی که در کل کشور فقط ۱۰ مسابقه ریتد برگزار شده است.

پاشانجاتی خاطرنشان کرد: نخستین رویداد مهمی که شطرنج کشور پیش ‌رو دارد انتخابات ریاست فدراسیون در ۱۲ خرداد ماه است. پس از تعیین تکلیف ریاست فدراسیون، تقویم مسابقات آنلاین و حضوری مشخص خواهدشد. سال گذشته به دنبال برگزاری یک دوره مسابقات بین‌المللی بودیم، اما متاسفانه حمایتی از سوی فدراسیون صورت نگرفت. با تعیین تکلیف فدراسیون و تقویم مسابقات آنلاین و حضوری قول خواهم داد که پرشورترین هیات شطرنج کشور در سال ۱۴۰۰ باشیم.

وی در خصوص وضعیت ملی‌پوشان خراسانی بیان کرد: در حال حاضر ۱۳ ملی‌پوش در اردوی تیم‌های ملی داریم که ۵ نفر در بخش پسران و ۸ نفر در بخش دختران قرار دارند. در ۱۰ سال گذشته چنین آماری در اردوهای تیم ملی نداشتیم و حداکثر حضور ملی‌پوشان خراسانی در تیم‌های ملی ۴ نفر بوده، اما از سال ۹۹ تعداد ملی‌پوشان خراسانی افزایش پیدا کرده است. با توجه به کاهش مسابقات برون مرزی به دلیل بحران کرونا، از این موضوع آنطور که باید و شاید دیده نشده، اما مطمئنا شطرنج خراسان رضوی آینده درخشانی خواهدداشت.

رییس هیات شطرنج خراسان رضوی اضافه کرد: یکی از اقداماتی که در سال گذشته استارت زده شد و امسال نیز پیگیر آن خواهیم بود، شطرنج در میان عشایر و روستاییان است. با هیات ورزش‌های روستایی رایزنی‌هایی انجام داده‌ایم تا اقداماتی خوبی در این خصوص انجام شود. در این مدت توجه بیشتری به بعد همگانی شطرنج داشته‌ایم. ورزش قهرمانی را رها نکرده‌ایم اما بحث قهرمانی مستلزم هزینه است که به دلیل کمبود بودجه با مشکلاتی مواجه هستیم.

پاشانجاتی در مورد تعداد ورزشکاران سازمان‌یافته خراسان رضوی بیان کرد: بیش از ۱۳۰۰ نفر شطرنج‌باز دارای درجه بین‌المللی در خراسان رضوی داریم. در سال ۹۷ تعداد ورزشکاران دارای درجه بین‌المللی حدود ۳۰۰ نفر بود. افزایش تعداد ورزشکاران دارای درجه بین‌المللی به دلیل برگزاری متعدد مسابقات ریتد است. تعداد ورزشکاران درجه‌دار وقتی افزایش پیدا می‌کند، توقعات نیز بالا می‌رود. امیدوارم بتوانیم منابع مناسبی جذب کنیم تا شطرنج‌بازان خراسان رضوی سال خوبی در پیش داشته باشند.

وی در خصوص وضعیت حمایت اداره کل ‌ورزش‌وجوانان خراسان رضوی گفت: تنها حامی هیات شطرنج خراسان رضوی از سال ۹۷ تاکنون اداره کل‌ ورزش‌وجوانان خراسان رضوی بوده است. توقع حمایت‌های بیشتری داریم، اما گویا بودجه اداره کل ورزش استان نیز با محدودیت مواجه شده است. انتظار داشتیم شورای شهر حمایت داشته باشد، اما تا امروز اتفاق خاصی در این زمینه رخ نداده‌است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شطرنج هیات شطرنج خراسان رضوی تعداد ورزشکاران مسابقات آنلاین سال گذشته برگزار کرده دوره مسابقه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۳۰۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هنر، ابزار استدلال و استقناع هنرمندانه عفاف و حجاب

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: ۴۰۰ نفر از مبلغان و مروجان عفاف و حجاب، در طرح طوبی گرد هم آمدند تا روش های استدلال و استقناع هنرمندانه در مسیر تبلیغ و ترویج عفاف و حجاب در جامعه را فرا بگیرند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، محمد حسین زاده در حاشیه برگزاری دوره آموزشی طرح طوبی اظهارداشت: عفاف و حجاب دو مقوله ی جدایی ناپذیر است که درآمیخته با فرهنگ دیرینه اسلامی-ایرانی است؛ امروز قریب به 400 نفر از مبلغان و مروجان عفاف و حجاب، در طرح طوبی گرد هم آمدند تا روش های استدلال و استقناع هنرمندانه در مسیر تبلیغ و ترویج عفاف و حجاب در جامعه را فرا بگیرند.

وی با بیان اینکه استان ما نخستین استان مجری طرح آموزش مبلغان عفاف و حجاب است،گفت: طرح طوبی برنامه مرجع و ملی آموزش و توانمندسازی بانوان برای تبلیغات عالمانه و هنرمندانه حجاب و زیست عفیفانه از سوی وزارتخانه است که در خراسان رضوی مؤسسه رایحه جان مهر برگزاری این دوره را بر عهده گرفته است.

حسین‌زاده افزود: این دوره آموزشی با حضور استادان کشوری در مجتمع فرهنگی- هنری امام رضا(ع) مشهد با حضور 400 متقاضی در حال برگزاری است.

وی با بیان اینکه متقاضیان پس از گذراندن دوره حضوری در دوره مجازی و آزمون مربوط به آن شرکت می‌کنند، عنوان کرد: پس از این دوره افراد به صورت حضوری مصاحبه و گزینش می‌شوند تا از میان آنان افراد مستعد با روابط عمومی بالا و فن بیان و ظاهر مناسب انتخاب ‌شوند تا به مدت چهار ساعت در طول هفته فعالیت مفید و مداوم داشته باشند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: مهم‌ترین خصوصیتی که در طرح طوبی پیگیری می‌شود این است که مروجان حجاب مسلط به استدلال‌های عقلی و منطقی، اخلاقی، شرعی و قانونی در ترویج حجاب شوند.

حسین‌زاده ادامه داد: در این دوره‌ها افرادی آموزش می‌بینند که روابط عمومی بالایی دارند و با روی باز و زبان خوش با آحاد جامعه به‌ ویژه نسل نوجوان و جوان وارد گفت‌وگو می‌شوند و می‌توانند اقناع کافی و لازم برای پذیرش حجاب انجام دهند.

وی یادآور شد: محتواهای مختلف فکری در قالب کلاس‌ها، سخنرانی‌ها، کتاب‌ها و جزوه‌ها در دوره‌های مختلفی به علاقه‌مندان ترویج حجاب ارائه می‌شود و امیدواریم این سطح از آموزش‌ها روی تولیدات فرهنگی و هنری نیز اثرگذاری و جهت‌دهی داشته باشد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: هر کدام از مروجان حجاب دایره ارتباطاتی دارند که سطح اول این اثرگذاری، دایره ارتباطی اطراف خودشان است و برای ارتباط‌گیری با مردم قشرها و مکان‌های خاصی پیش‌بینی می‌شود.

حسین‌زاده با تأکید بر این موضوع که اصل فعالیت مبتنی بر جریان مردم و برنامه‌ریزی مردمی است، گفت: سیاست اصلی ما در اداره فرهنگ و ارشاد بسترسازی برای فعالان مردمی برای نقش‌آفرینی در حوزه‌های مختلف فرهنگی و هنری است.

وی افزود: فعالان حوزه حجاب نیز از جمله این فعالان مردمی هستند که بسترسازی لازم و زمینه فعالیت را برایشان فراهم می‌کنیم تا بتوانند فعالیت‌های تبلیغی و ترویجی کنند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • انتصاب رییس جدید هیات کوراش مشهد
  • هنر، ابزار استدلال و استقناع هنرمندانه عفاف و حجاب
  • معتبرترین مسابقات ریاضی دانشجویی جهان در دانشگاه تبریز آغاز شد
  • مسابقه عکاسی با موضوع آب در ایران برگزار می‌شود
  • همکاری هنرمندان ایران و فرانسه برای مسابقه عکاسی درباره آب
  • تهران میزبان مسابقات دارت قهرمانی کارگران کشور
  • برگزاری چهل و دومین دوره مسابقات قرآن دانش آموزی در کازرون
  • درخواست باشگاه سپاهان برای دیدار با پرسپولیس
  • نامه باشگاه سپاهان در آستانه بازی با پرسپولیس
  • برگزاری نهمین دوره مسابقات روباتیک دانش‌آموزی